Kennis & Innovatie

Continue blijven innoveren in verpakkingen is waar wij in uitblinken. Met onze jarenlange kennis en passie voor innovatie ontwikkelen wij verpakkingsoplossingen die gericht zijn op gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit, merkbeleving en een minimale milieu-impact. Van een aanpassing van een bestaande verpakking tot een geheel nieuw verpakkingsconcept. In ons innovatiecentrum bekijken we de haalbaarheid en uitvoerbaarheid van ideeën die wij samen met klanten ontwikkelen. Voor innovatieve en inspirerende verpakkingsontwerpen gebruiken wij ons eigen ontwerpstudio. 

Innovatieve verpakkingen

Onze benadering

Innovatie is onze passie. Wij benaderen innovatie door de verpakkingsmarkt op de voet te volgen en richt zich met name op verpakkingsoplossingen die voor u van belang zijn. De kennis en ervaring van onze specialisten zijn van groot belang in dit proces.

Meer over onze benadering
Innovatiecentrum voor verpakkingen

Innovatiecentrum

Met onze hoogwaardige faciliteiten realiseren wij aanzienlijke kostenbesparingen op voor onze klanten. Dit doen we door verpakkingen te testen en te evalueren tijdens de hele transportcyclus.

Meer over innovatiecentrum
Kennisontwikkeling

Kennisontwikkeling

Als erkend innovatiecentrum houden we alle ontwikkelingen op het gebied van verpakken en tests continu in de gaten. Via ons innovatienetwerk houden we ons kennisniveau op peil.

Meer over kennisontwikkeling