Kennisontwikkeling

kennisontwikkeling-header-1000x250Als erkend innovatiecentrum houden we alle ontwikkelingen op het gebied van verpakken en tests continu in de gaten. Via ons innovatienetwerk houden we ons kennisniveau op peil op het gebied van verpakkingsinnovatie, duurzaamheid en wet- en regelgeving. 

Daarnaast biedt dit innovatienetwerk ons toegang tot ideeën en een schat van ervaring van internationale verpakkingsdeskundigen in ongeveer 30 landen. Hierdoor bent u gegarandeerd van ons inzicht in alle markten, dat wordt toegepast, waar u zich ook in bevindt.

Het netwerk voor innovatie wordt op de volgende manieren georganiseerd waar wij in deelnemen:

  • Gespecialiseerde bijeenkomsten: deze zijn van zowel technisch als commercieel van aard en worden regelmatig in het jaar gehouden. Deze bijeenkomsten zorgen ervoor dat iedereen constant op de hoogte wordt gehouden van de laatste informatie en ontwikkelingen. Gespecialiseerde groepen over specifieke gebieden, zoals duurzaamheid, laboratorium technologie, verpakkingen en regelgeving in de farmaceutische industrie, ISO standaarden voor verpakkingen, online leeromgevingen, etc. 
  • Samenwerkingsprojecten: voor bepaalde klanten of samenwerkingsverbanden houden wij ook presentaties ter bevordering van de kennis omtrent verpakkingen. Ook hebben wij gespecialiseerde teams die samengesteld kunnen worden om aan bepaalde projecten te werken in specifieke verpakkingstrajecten. Zo kunnen we een eigen innovatieteam en een afgestemd programma organiseren om een bepaalde regio te bedienen en te innoveren volgens de vraag van de plaatselijke markt.

Als lid van een aantal brancheverenigingen werken we samen met de volgende partijen:

  1. Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDVl)
  2. International association of packaging research institutes (IAPRI)
  3. Platform Omgevingstechnologie (PLOT onderdeel van fhi.nl)
  4. International Safe Transit Association (ISTA)
  5. Parenteral Drug Association (PDA )
  6. Nederlandsverpakkingscentrum (NVC)
  7. Syntens

Contact

Wilt u ook meer weten over onze kennisontwikkeling?

Bel ons
+32 (0)3 450 99 60
Mail ons
Contactformulier >
Laat ons u bellen