Onze benadering

Innovatie is onze passie.

Wij benaderen innovatie niet alleen door de verpakkingsmarkt op de voet te volgen, maar we richten ons met name op verpakkingsoplossingen die voor u van belang zijn. De kennis en ervaring van onze specialisten zijn van groot belang in dit proces.

Meer besparingen en omzet

Om onze klanten de juiste verpakking te leveren, bieden wij vakkennis aan en hebben we dit proces gestroomlijnd in onze organisatie. Onze innovatie begint bij de focus te leggen op uw markt en is geënt op een systematische manier van werken en richt zich met name op logistieke besparingen en meer omzet. 

Onze benadering voor innovatie is gericht op de manier hoe we onze klanten helpen om meer kosten te besparen, meer te verkopen, hogere prestaties te realiseren en hun verpakkingsoplossingen te optimaliseren.

Benadering-illustratie-822x813

Interpretaties van verpakkingstests

Bij onze benadering voor innovatie gaan we vaak uit van feiten die zijn gebaseerd op verpakkingstests. Daarvoor beschikken we geavanceerde testapparatuur en vele faciliteiten in onze testomgeving. Dit helpt ons rendabele en duurzame verpakkingsoplossingen te ontwikkelen, die voor u van belang zijn. Door wetenschappelijke kennis toe te passen en de verpakkingstests te interpreteren kunnen wij u goed informeren over het fysieke gedrag van verpakkingen in de transportketen. Deze kennis hebben verpakkingsdeskundigen verzameld door ieder jaar meer dan 50 duizend verpakkingen te onderzoeken.

We kijken verder dan alleen onze verpakkingsproducten en gaan een stap verder door onze klanten van de beste gegevens en analyses te voorzien, zodat we gezamenlijk de juiste beslissingen kunnen nemen. Enkele voorbeelden van onderzoeksfeiten:

  • Eén foliewikkeling minder per pallet levert een besparing op van 20%, met dezelfde prestatie.
  • Hogere palletstapeling is mogelijk, met als resultaat minder pallettransport.
  • De combinatie van breeklijm en één laag folie, verminderde het restafval met 60%.
  • Door koude breeklijm te gebruiken kunt u 10-30% besparen op rekhoes en ander verpakkingsmateriaal.  

Creativiteit en passie

De belangrijkste doelstelling voor onze verpakkingsdeskundigen is het ondersteunen van klanten met de grootste toewijding en creativiteit. Onze verpakkingsontwikkelaars en test engineers zijn gedreven, hoog opgeleid en beschikken over uitgebreide expertise op het gebied van verpakkingen. De focus op kostenbesparingen, interpretaties van de verpakkingstests en onze passie vormen de basis voor innovatie.

Contact

Bel ons
+32 (0)3 450 99 60
Mail ons
Contactformulier >
Laat ons u bellen