Introductie nieuwe verpakking ‘Beleving’ voor een optimale klantervaring

Topa introduceert als eerste GEAMI WRAPPAK® voor een unieke presentatie van producten

Tijdens de Webwinkel Vakdagen 2015 heeft Topa de nieuwe verpakkingslijn Geami WrapPak® gelanceerd. De nieuwe verpakking is speciaal ontwikkeld voor de retail en e-commerce markt en heeft een hoge presentatiegraad. Ook zijn er industriële toepassingen denkbaar. Voor bedrijven die een extra dimensie willen brengen aan de beleving van hun producten en imago kan Geami WrapPak®een goede uitkomst zijn.

3D honingraatstructuur

Geami WrapPak® bestaat uit een gepatenteerd gestanst kraftpapier en een tussenlaag van zijdepapier. De Geami WrapPak HV (High Volume) machine zorgt ervoor dat het papier uitzet tot een 3D honingraatstructuur. Deze structuur zorgt voor een unieke bescherming bij het inwikkelen en inpakken van producten. Doordat het papier in elkaar haakt, is er geen plakband nodig en zijn de producten stevig verpakt. De machine werkt op hoge snelheid, is compact en makkelijk te integreren in elke verpakkingsomgeving. Het zijdepapier is momenteel verkrijgbaar in één kleur wit (andere kleuren op aanvraag). In combinatie met de 3D honingraatstructuur van kraftpapier krijgt een gewikkeld product een unieke uitstraling, die afwijkt van standaard beschermingsmateriaal (bv. luchtkussenfolie).

Onderscheidende verpakking

In de huidige retail en e-commerce markt is ‘beleving’ een essentiële factor om te kunnen onderscheiden van de concurrentie. Door dit element terug te laten komen in de verpakking wordt het product op een positievere manier ervaren bij het uitpakken. Bedrijven kunnen zich hierdoor beter profileren.

Geami_416x416 Geami_hand_416x416 Geami_machine_416x416
Geami_assorti_416x416 Geami_kleur_416x416 Geami_greenwrap_416x416

 Voor meer informatie over Geami WrapPak®, kunt u contact met ons opnemen.