Topa Verpakking breidt capaciteit uit in de Belgische markt met 6 verpakkingsspecialisten

Persbericht

VOORHOUT -  Door ontwikkelingen in de markt en de groeiende activiteiten in de Benelux wordt de capaciteit van Topa uitgebreid met een nieuwe vestiging in België, wat betekent dat in totaal 7 verpakkingsspecialisten actief zullen zijn vanaf 4 mei 2015 op het gebied van transportverpakkingen.

Topa heeft jarenlange ervaring (sinds 1922) op het gebied van verpakkingsontwikkeling en -innovatie. Daarnaast zijn kennisontwikkeling, het testen van verpakkingen in de logistieke keten, kostenverlaging en advies belangrijke activiteiten. “De extra capaciteit zal tegemoetkomen aan de vraag van klanten naar advies en een breed assortiment aan verpakkingsmateriaal. De uitbreiding van deze capaciteit benadrukt het belang van de lokale en efficiëntere marktbenadering met Belgisch personeel, zodat onze klanten beter en sneller kunnen worden geholpen.” De Topa Groep telt ruim 140 medewerkers.

Nieuw te openen (verkoop)kantoor

De opening van de nieuwe vestiging in België zal binnenkort aangekondigd worden. Relaties (zowel nieuwe als bestaande) zijn hierbij van harte welkom om kennis te maken.  

Team BE1

Topa breidt uit met zes enthousiaste Belgische verpakkingsspecialisten

=====================

Voor meer informatie of extra foto materiaal kunt u contact opnemen met: 

Calvin Tran (Marketing & eBusiness Manager)

t +31 (0)252 245 318 | m +31 (0)651 253 617 | e calvin.tran@topa.nl