Bezoek Topa Packaging op Transport & Logistics Antwerpen op 17, 18 & 19 oktober

Op 17, 18 & 19 oktober speelt Topa Packaging een thuismatch tijdens Transport & Logistics in Antwerp Expo.  Breng ons dus zeker een bezoekje op stand 3.015 en kom alles ontdekken over ladingzekerheid, maar ook over onze “in the box” oplossingen. Naast ons breed gamma standaard producten, tonen wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verpakkingsontwikkeling en verpakkingstesten. Via onze 5 stappenmethode tonen wij u hoe wij u kunnen bijstaan in de optimalisatie van uw verpakkingsproces.  

Volg ons via www.linkedin.com/company/topa-packaging of www.facebook.com/TopaPackaging zodat u zeker geen innovaties op het gebied van verpakking meer hoeft te missen!
Gratis toegang. Meer info, +32 (0)3 450 99 66T&L Antwerpen