Fiber Film, de nieuwe dunne sterke wikkelfolie

Fiber Film is een nieuwe wikkelfolie. Het is dun en toch zeer sterk, doordat de film versterkt is met horizontale flexibele fibers. De lading op de pallet blijft stevig bij elkaar en inscheuren wordt voorkomen. Uit ervaring blijkt dat deze folie aanzienlijke besparingen oplevert.

Minder afval, minder kosten
Minder wikkelingen per pallet, minder handling, minder folie. Met Fiber Film bespaart u folie en uw klant heeft minder afval. De besparing kan oplopen tot wel 50% minder folie. Goed voor het milieu en uw kosten zijn lager.

Ergonomisch voordeel
Fiber Film wikkelfolie rollen zijn zeer licht in gewicht, De folie is optimaal te rekken, waardoor de folie optimaal wordt benut. Ideaal dus bij handmatig wikkelen.

Een stabiele palletlading
Soms is een kleine aanpassing in de huidige manier van pallets wikkelen al een aanzienlijke verbetering. Wij hebben een top 10 van de meest voorkomende valkuilen met bijbehorende oplossingen samengesteld. Download de PDF.

Demo bij u op locatie

Wilt u een gratis demo, bij u op locatie? Wij komen vrijblijvend langs. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

De Fiber Wrapper en een rol Fiber Film

Fiber Wrapper 80 proFiber Film 80 pro