Topa breidt uit

Door een toenemende behoefte van klanten om just in time goederen te ontvangen en door uitbreiding van ons assortiment wordt het toch al forse distributiecentrum in Lelystad, Nederland uitgebreid.

De cijfers
Na de realisatie van 12.000 m² nieuwbouw beslaat het distributiecentrum maar liefst een oppervlakte van 35.000 m². De nieuwbouw biedt ruimte voor 16.020 Europallets, waardoor wij straks beschikken over bijna 37.000 palletplaatsen. Tevens komen er zeven laad- en losdokken bij, wat het totaal brengt op 30 laad- en losdokken voor het hele distributiecentrum.

Oplevering
Er wordt momenteel nog druk gewerkt aan de afwerking, inrichting en allerlei andere operationele zaken. Wij hopen uiterlijk aan het eind van het 2ᵉ kwartaal de oplevering van de nieuwbouw te kunnen aankondigen.

Voor een indruk van de oppervlakte en het gebouw:

Distributiecentrum 1Distributiecentrum 2Distributiecentrum 3Distributiecentrum 4