Nieuwe wikkelfolie Eco Fiber Film vermindert plastic afval tot wel 50%

Van 58 miljoen naar bijna 30 miljoen kg folie per jaar

Eco Fiber Film afbeelding VL

De Eco Fiber Film is hét nieuwe speelgoed onder de milieuvriendelijke wikkelfolie. Wil jij als bedrijf ook jouw steentje bijdragen bij het maken van een beter milieu?

Eco Fiber Film is dé milieuvriendelijke wikkelfolie voor machines:

  • bestaat voor 30% uit gerecycleerde materialen
  • 100% recycleerbaar
  • verhoogt palletstabiliteit
  • minder wikkelingen = een lager verbruik

Net zoals de andere Fiber Films, die je terugvindt in ons assortiment, is de Eco Fiber Film ook in de lengte met draden versterkt waardoor er minder folie nodig is om een hogere ladingzekering te bekomen. Je hebt dus minder folie nodig om dezelfde palletstabiliteit te bereiken. Het gehele wikkelproces wordt hierdoor duurzamer en aanzienlijk sneller.

Door de nieuwe Eco Fiber Film te gebruiken draagt ook jouw organisatie haar steentje bij naar een groeiende circulaire economie en verminder je zo de druk op het milieu, jouw bedrijf en jouw eigen ecologische voetafdruk.

Voor meer informatie, een demo of vragen kunt u contact opnemen via e-mail of telefonisch via: +32 3 450 99 60. Download hier alvast onze flyer en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.