Online business

sector-online-1000x250Voor de e-commerce, e-retail, after sales en fulfilment branche hebben wij eenvoudige, praktische en snel te assembleren verpakkingsoplossingen.

De enorme snelle groei van deze sector heeft de vraag naar golfkartonverpakkingen verhoogd, alsmede de behoefte aan verpakkingen die een promotionele en een beschermende functie hebben. Daarbij is het ook van belang dat de verpakking doeltreffend is in de verpakkingslijn en distributie bij elke fase.

Innovatie is onze passie. Dit is terug te zien in onze verpakkingsoplossingen, die ook voldoen aan eisen zoals:

  • Het voorkomen of reduceren van schade tijdens het distributieproces in de meest voorkomende omstandigheden.
  • De meest kwetsbare producten onbeschadigd laten aankomen op bestemming.
  • Optimalisatie en hoge productiviteit in de verpakkingslijn door snelle verwerking en verpakgemak.
  • Producten beveiligen tegen diefstal en ongeoorloofd openen.
  • Dezelfde verpakking gebruiken voor het retourneren van producten. Door gebruik te maken van innovatieve constructies zoals dubbele sluitstrips, kan dezelfde verpakking uitstekend gebruikt worden voor de retourservice. Eenvoudig en doeltreffend!
  • Een professionele en klantvriendelijke beleving van uw verpakking bij het openen of ontvangst. Hiervoor zijn tal van manieren mogelijk zoals scheurperforaties, bedrukkingen aan de binnen- en buitenkant, gebruik van andere materialen e.d.


Onze verpakkingsdeskundigen bieden u niet alleen ondersteuning op het gebied van verpakkingen maar denken met u mee in het hele creatieve proces, van marketing tot distributie en klantervaring.

ONS ASSORTIMENT VOOR DE online business BESTAAT O.A. UIT:

Contact

Meer weten over de mogelijkheden binnen uw sector?

Bel ons
+32 (0)3 450 99 60
Mail ons
Contactformulier >
Laat ons u bellen