Voorraad en orderverwerking

voorraad-orderverw-header-1000x250Door gebruik te maken van EDI (Electronic Data Interchange) technologie kunnen wij uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Niet alleen uw inkoopproces wordt gestroomlijnd, maar ook uw administratie en logistiek. Vanaf de order tot de betaling. De voordelen (minder administratie, voorraad en logistieke kosten) die u hiermee kunt behalen zijn belangrijke besparingen. 

De diensten die wij u op het gebied van orderverwerking en voorraadbeheer kunnen leveren zijn o.a.: 

  • Just-in-time leveringen: verpakkingen kunnen just-in-time geleverd worden middels prognoses en analyses van de bestelgeschiedenis. Doordat wij meer komen te weten over uw bedrijf en branche kunnen we de continuïteit van leveringen tijdens piekperioden garanderen. Ook kunnen we rekening houden met de prognoses en de vraag uit de markt. De kans dat u niet kunt leveren aan uw klanten wordt hiermee gereduceerd. 
  • Integratie van systemen via EDI: wij kunnen probleemloos uw bestelsysteem integreren met ons ERP voor data-uitwisseling van orders, besteladviezen en facturen. 
  • Online platform voor klanten: door gebruik te maken van internettechnologie bieden wij een online bestel platform aan, zodat u volledig toegang krijgt tot gedeelde informatie, zoals specificaties van onze verpakkingen, bestelgeschiedenis, speciale prijzen, facturen, etc.


Voordelen:

  • Optimaal voorraadniveau verpakkingen
  • Minder tijdsbesteding voor administratieve afhandelingen m.b.t. bestellingen
  • Gestroomlijnde logistiek door minder binnenkomende leveringen
  • Bedrijfskapitaal voor verpakkingen neemt af doorJust-in-time leveringen en minder voorraad aanhouden   

 

Contact

Voor meer informatie over supply chain optimalisatie

Bel ons
+32 (0)3 450 99 60
Mail ons
Contactformulier >
Laat ons u bellen